ŞAHAN GÖKBAKAR NERELERDEYDİ?

ŞAHAN GÖKBAKAR NERELERDEYDİ?

Onu herkes tanıyor! Sevenleri de, sevmeyenleri de var ama herkes ismini ve yaptığı işleri biliyor, bir şekilde takip ediyor. Peki pandeminin başlamasıyla birlikte izole olmayı tercih eden Şahan Gökbakar bunca zaman neredeydi ve ne yapıyordu? Bunu kendisine sorduk. 

Genel yayın yönetmenimiz Atıl Ünal, keyifli bir söyleşi gerçekleştirdiği Şahan Gökbakar’a hayatına dair bilinmeyenleri ve merak edilenleri sordu.  

‘’Son 1 senedir gündemimde sadece ve sadece korona virüs var. Bu hastalığa yakalanmadan, sağlık içinde, bu süreci geçirmeye çalışıyorum. Eşim de son derece destek oluyor. Vaktimizin neredeyse tamamına yakını hep beraber evde, teknede veya bahçede, bize ait olan alanlarda geçiriyoruz.’’ 

Sadece evde ailesi ile vakit geçirdiğini belirten Şahan Gökbakar’ın eski projelerine dair düşüncelerini ve ufuktaki yeni projelerinin neler olduğunu da bu sayıda bulacaksınız. 

Dikkat Şahan Çıkabilir programının kanallardan kaldırılmasının Recep İvedik karakterinin filmleştirilme kararını ortaya çıkarttığını belirten Şahan Gökbakar’a göre en büyük dönüm noktasını Recep İvedik ile yaşadı.  

‘’2007 yılından beri 13-14 yıl oldu, hala en çok izlenen film karakteri.’’ 

Recep İvedik gibi herkesin bir şekilde duyduğu bir karakterin yaratıcısı olarak belirtmekten çekinmiyor: ‘’Komiklik fazlasıyla mutsuz insanlarla dolu bir toplumda çok zor yapılıyor...’’  

Tüm bunlar ve daha fazlasıyla karşınızda vatandaş Şahan… 

Keyifli okumalar dileriz. 

Kategori: GenelTarih: 06 Mayıs 2021, Perşembe