ChatGPT, TURİST ÖMER'İN KOMPİTER'İ Mİ?

ChatGPT, TURİST ÖMER'İN KOMPİTER'İ Mİ?

ChatGPT, OpenAI tarafından geliştirilen bir doğal dil işleme modelidir. Bu model, büyük bir veri seti kullanılarak eğitilmiştir ve insanlarla doğal bir şekilde iletişim kurabilen bir sanal asistan olarak kullanılabilir. ChatGPT, GPT (Generative Pre-trained Transformer) ailesinin bir üyesidir ve önceden eğitilmiş bir dil modelidir.

Birçok farklı dilde çalışabilir ve kullanıcılara metin tabanlı bir arayüz aracılığıyla hizmet veren ChatGPT, müşteri hizmetleri, e-ticaret, sağlık, finans ve eğitim gibi birçok alanda kullanılabilir. ChatGPT ile insanlar zaman ve emek tasarrufu sağlayabilir.

Kısacası ChatGPT “Yapay zeka nedir?” sorusunu deneyimlemek için çok önemli bir fırsat sunuyor. Genel Yayın Yönetmenimiz Atıl Ünal, ChatGPT ile yaptığı röportajı anlatırken, cevapları alabilmek için soruları doğru sorabilmeyi öğrenmesi gerektiğini belirtiyor.

ChatGPT’nin en yeni sürümü olan ChatGPT-4 ile yapay zeka, insan, yalan haber, troll marketing, deprem ve seçim gibi birçok konuda konuştuğumuz bu röportajı Anlık Normal’in yeni sayısında okuyabilirsiniz.

Keyifli okumalar.

Kategori: GenelTarih: 03 Nisan 2023, Pazartesi